1. Alkoholos italok általános bemutatása

1/1. Lepárlás

Lepárlás. Magát az alkoholt az erjesztés hozza létre a cefre cukortartalmából, ezt az alkoholtartalmat emeli, koncentrálja a lepárlás

Tovább

1/2. Érlelés

Érlelés. Nem minden párlatot, de jó részüket érleljük, vagyis meghatározott ideig és módon fahordóban tároljuk.

Tovább

1/3. A világ globális italai

Globális italnak tartjuk azokat, melyek fogyasztása nemzetközileg általános, vagyis ez a whisk(e)y, a vodka, a gin, a brandy, a tequila.

Tovább

1/4. A világ nemzeti italai

Érlelés. Nem minden párlatot, de jó részüket érleljük, vagyis meghatározott ideig és módon fahordóban tároljuk.

Tovább

1/5. Koktélok

Tisztán? Jéggel? Koktélban? Itt és most: koktélban!

Tovább